İçeriğe geç

Yasak Elma Dizisi Hangi Diziden Uyarlama

Küçük Sırlar hangi diziden alıntı?

Yapım. Dizinin, ABD televizyon dizisi Gossip Girl’ün uyarlaması olarak düşünüldüğü ancak dizinin yapımcılarından olumlu yanıt gelmeyince senaryonun değiştirildiği iddia ediliyor.

Kiraz mevsimi hangi diziden uyarlama?

Kiraz Mevsimi: Dizinin orijinal Kore versiyonu olan A Gentleman’s Dignity, lise yıllarından beri yakın arkadaş olan ve artık kırklı yaşlarına gelmiş genç adamların hikayesini anlatıyor.

Yasak Elma hangi yalıda çekildi?

5. sezonda Yıldırım ve Kuyucu konakları Yeniköy’de yer alırken, Kuyucu Konağı için Tansu Çiller Konağı kullanıldı.

Doktorlar dizisi hangi diziden uyarlama?

Dizi, 28 Aralık 2006’da Show TV’de yayınlanmaya başladı. Dizi, ABD yapımı “Grey’s Anatomy” dizisinin uyarlaması olup doktorların hayatlarını ve aşklarını konu alıyor.

Çukur dizisi hangi diziden uyarlama?

Ay Yapım’ın “Çukur” dizisinin Romanya uyarlaması (yeniden çevrimi) olan “Groapa”, Pro TV’de yayınlandı.

Yasak Elma hangi diziden uyarlama?

Yasak Elma – The Nanny Dizi, Amerikan yapımı “The Nanny” dizisinin Türk uyarlaması olup farklı sosyal sınıflardan gelen karakterlerin hayatlarını konu almaktadır. Yıldız ve Zeynep birbirlerini çok seven iki kız kardeştir.

Çilek kokusu neyin uyarlaması?

Dizi, Güney Kore televizyon dizisi The Heirs’den uyarlanmış olup, 27 Kasım 2015’te yayınlanan 23. bölümüyle son bulmuştur.

Hangi Türk dizileri Kore uyarlaması?

Kore dizisi Bahar’dan uyarlanan yerel dizi – Doktor Cha. … Taş Kağıt Makas – Hatırla: Oğul Savaşı. … Altın Kafes – Son İmparatoriçe. … Güzel Ailem – Bir Daha. … Mahkum – Masum Sanık. … Şehir Doktoru – Dr. … Nezaket – Vitrin: Kraliçenin Evi. … EGO – Günaha.Daha fazla makale…•5 Mart 2024

Kalp atışı hangi diziden uyarlama?

Dizi, 28 Ocak 2018’de yayınlanan 28. bölümüyle sona erdi. 2016 Güney Kore televizyon dizisi Doctors’ın uyarlamasıdır.

Yasak Elma ne anlatıyor?

Zeynep ve Yıldız, farklı kişiliklere sahip iki kız kardeştir. Birbirine çok yakın olan kardeşlerden Yıldız’ın hayatı, aldığı teklifle bambaşka bir hal alır. Zengin olma hayalleri kuran genç kıza büyük bir fırsat sunulur.

Yasak Elma hangi ülkelere satıldı?

İlk olarak 2020’nin sonlarında TVN Panama’da prime time’da yayınlanan dizi, daha sonra Meksika’daki Imagen Televisión’da “Pecado Original” adıyla yayınlandı. Dizinin başarısı daha sonra Latina Peru ve Telefuturo Paraguay’a ulaştı. 2022 YASAK ELMA YILI OLACAK!

Yalı çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Yalı Çapkını dizisinin çekildiği Beylerbeyi Sakıp Sabancı Köşkü, Sakıp Sabancı ailesinin mülküdür. Bu tarihi köşk, dizinin çekimlerinde önemli bir rol oynar ve izleyicilere Boğaz’ın büyüleyici atmosferini sunar.

Kurtlar Vadisi neyin uyarlaması?

Türk televizyonlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Amerikan televizyon dizisi “24”ten esinlenerek çekilmiştir.

Ezel neyin uyarlaması?

Toplam 2 sezondan oluşuyor. Alexandre Dumas’ın “Monte Kristo Kontu” adlı romanından uyarlanmıştır.

Küçük sırlar neyin uyarlaması?

Türk televizyonlarının en iyi gençlik dizilerinden biri olan Küçük Sırlar, aslında ünlü Gossip Girl dizisinin uyarlamasıdır.

Küçük Sırlar hangi dizinin?

8. Küçük Sırlar ve Dedikoducu Kız Birebir uyarlanmıştır.

Doktorlar hangi Kore dizisinden uyarlama?

Bahar Kore yapımı Dr. Cha dizisinin uyarlamasını muhtemelen biliyorsunuzdur veya izlemişsinizdir.

Hangi Türk dizileri Kore uyarlaması?

Kore dizisi Bahar’dan uyarlanan yerel dizi – Doktor Cha. … Taş Kağıt Makas – Hatırla: Oğul Savaşı. … Altın Kafes – Son İmparatoriçe. … Güzel Ailem – Bir Daha. … Mahkum – Masum Sanık. … Şehir Doktoru – Dr. … Nezaket – Vitrin: Kraliçenin Evi. … EGO – Günaha.Daha fazla makale…•5 Mart 2024

Küçük Sırlar hangi lisede çekildi?

Şişli Endüstri Meslek Lisesi, 2000 genç bir montajla silinmiş, sadece oyuncular kalmış. Eski bölümler İstanbul Lisesi’ndeydi. Okula uymadığı için kaldırılmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir